Jij?! Verpleegkundige?

Stichting Mannen Netwerk Verpleegkunde heeft als doel deze vraag overbodig te maken.

Vanaf vandaag is het Mannen Netwerk Verpleegkunde (MNV) live! Samen doorbreken wij het imago dat verpleegkunde een vrouwenberoep is en laten wij zien dat er plek is voor mannen binnen de verpleegkunde. Het MNV is een plek waar verpleegkundigen zich verbinden en zich richten op het vergroten van diversiteit van de beroepsgroep.

Hoe wij dit doen? Wij zijn te vinden op open dagen van scholen om het verpleegkundig vak uit te dragen. Daarnaast gaan wij ervaringsverhalen delen van mannen in de verpleegkunde om laagdrempelig kennis te maken met het verpleegkundige vak. Met elkaar enthousiasmeren we de jonge generatie voor de verpleegkunde en zorgen we voor behoud van de mannelijke verpleegkundigen.

Steun jij ons doel? Wil jij je verhaal delen? Toekomstige verpleegkundigen enthousiasmeren op open dagen? Of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht: info@hetmnv.nl