Meedoen?

Wil jij meedoen aan het MNV? Hieronder zie je verschillende manieren hoe jij dat zou kunnen doen:

Vak enthousiasteling

Vind jij het leuk om iets te vertellen over je beroep en kan jij makkelijk presenteren? Doe dan mee als vakenthousiasteling en inspireer toekomstige verpleegkundigen tijdens een gastles op een (basis/middelbare) school en/of open dag van de verpleegkunde opleidingen (ROC, MBO en/of HBO)! De gastlessen zijn al ontworpen, dus je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden én wij helpen je klaarstomen.

Blogger en/of vlogger

Vind jij voor de klas staan nog eentje te, maar ben je wel je positief over je vak én wil je dit graag uitdragen? Maak dan een vlog of schrijf een blog voor onze website/socials zodat jij (toekomstige) verpleegkundigen op jouw manier kan inspireren. Mocht je dit willen doen maar weet je niet hoe je moet beginnen? Wij hebben vragen die je kan beantwoorden in je blog.

Media helper

Wil jij jouw verhaal delen op het grote podium? Ben jij niet bang om voor de camera te staan of je stem te laten horen op het nieuws, op tv, in de krant, op een podcast, of andere mediaplatforms? Als jij geïnteresseerd bent in het onderwerp van mannelijke verpleegkundigen en graag jouw perspectief deelt, dan zijn we op zoek naar jou!

Regio coördinator

Blink jij uit in het leggen en onderhouden van contacten? Heb je een talent voor planning en organisatie? Word dan de coördinator van jouw regio!

Content creator

Ben jij een ster in social media? Weet jij hoe je de leukste berichten maakt op LinkedIn en/of Instagram? Help met posts maken die eruit springen!

Onderzoek helper

Vind jij het leuk om mee te doen aan vragenlijsten, interviews, focusgroepen en/of andere ondrzoeksmethodieken rondom het thema de mannelijke verpleegkundige? Meld je dan aan!

Vacatures

Contact

Via onderstaand contactformulier kan je met ons in contact komen

Twijfel niet en stuur ons een mailtje!