Reactie op de live gang

Wauw! We zijn gisteren overspoeld met ladingen positieve reacties. Wat hebben we een warm welkom gekregen in het land van de verpleegkunde.

Hoe nu verder?

Gisteren mochten Peter Hahn en Xenia Yocarini op bezoek bij Johan Lambregts in het buitengasthuis loop ook met zijn expositie over beeldvorming van de verpleegkundigen. Vol verwondering van de wijze waarop verpleegkundigen door de jaren heen in de maatschappij gepresenteerd zijn, kwamen we langs een interessante muur vol krantenknipsels. We zagen berichtgeving uit de jaren 70 waar al gevraagd werd om meer mannelijke verpleegkundigen. Meer dan 50 jaar later staan we dan op de schouders van onze voorgangers.

Komende tijd zullen we de veelzijdigheid van de mannelijke verpleegkundige laten zien en geen zorgen, we nemen zsm contact met alle mensen die ons hebben benaderd en blijf vooral contact opnemen als je een bijdrage wilt leveren!