Één uur voor de toekomst

Eén uur voor de toekomst is een social start-up, voor en door jongeren. We inspireren jongeren bij het maken van toekomstkeuzes, zoals studie- en beroepskeuzes. Door jongeren in contact te brengen met professionals uit de praktijk, in allerlei verschillende beroepen. Via (online) Meet & Greets, speeddate events en groepsgesprekken met inspirerende leiders of ervaren ondernemers. Ook bieden we inspiratie via podcasts en video-content.  Zo ontdekken jongeren wat een bepaald beroep inhoudt, vergroten ze hun netwerk en ontdekken ze hun mogelijkheden. Zie hun website: https://eenuurvoordetoekomst.nl/

Peter Hahn had hier de eer om Niels te inspireren om voor het vak verpleegkunde te kiezen! Dit was een online gesprek van een halfuur. Zou jij ook jongeren willen inspireren voor het vak verpleegkunde? Meld je dan bij ons aan!